Al het moois in de omgeving

De vakantiewoning van Zomerhuis Twente ligt in een typisch Twents landschap met bossen, houtwallen, heidevelden, beekdalen, essen en boerderijen. In dit mooie landschap kom je helemaal tot rust.

Je hoeft de woning maar te verlaten en je staat al in “Het Springendal”; één van de bekendste natuurgebieden in de omgeving. In de directe omgeving van het de woning zijn talloze wandel- en fietsroutes om uit te proberen.

De vakantiewoning ligt in de buurtschap Hezingen, vlakbij het dorp Vasse (in de gemeente Tubbergen) en Tubbergen. In Vasse vindt je bijvoorbeeld een supermarkt en enkele restaurants. Maar ook Tubbergen is de moeite waard om te bezoeken met een mooie en gezellige binnenstad met winkels, restaurants en 2 supermarkten.

Enkele kilometers verderop ligt Ootmarsum

Ootmarsum, een van de kleinste steden van Nederland met een rijke historie. Ootmarsum beschikt over zeer fraaie gebouwen in het centrum. Tevens is Ootmarsum een kunststad bij uitstek. Er bevinden zich talrijke bekende kunstgalerieën, onder meer van de bekende schilder Ton Schulten.

Verder ligt Hezingen ongeveer dertig autominuten van steden als Oldenzaal, Almelo, Enschede, Bad Bentheim en Nordhorn.